Produktinformation

Vilka beten kan vi tillverka?

Klicka gärna på fliken Betesgalleri för att se ett urval av beten som kunder beställt. Det är som sagt du själv som bestämmer hur betet ska se ut, både till färg och form. Du kan även bestämma om betet ska vara sjunkande eller flytande. Vi kan tillverka både wobblers och jerkbaits i valfri storlek. Vill du ha en wobbler så kan du välja om den ska vara djupgående eller grundgående. Halvfabrikat (omålade beten) kan även beställas hos oss.  Betena levereras utan krokar.

Hur beställer jag ett bete?

Det enda du behöver göra är att skicka en bild på betet du vill at vi ska tillverka. Skriv även längden, bredden, höjden på betet och om det ska vara flytande eller sjunkande. Har du några speciella önskemål, så är vi givetvis öppna för förslag. Bilden och betesbeskrivningen skickar du till: micke@custombaits.se

Hur ritar jag betet?

Lättast är nog att rita betet för hand och sedan ta en bild eller kopia av det. Om du har problem med färgsättningen kan du bara skriva vilka färger du vill ha på betet och var.

Pris

Varje bete prissätts individuellt. När vi prissätter ett bete går vi främst efter längden. Vid större beställningar kan rabatter fås.