Som Betesbyggare vill man gärna kunna erbjuda sina kunder unika fiskebeten med det lilla extra, beten som man själv tycker om, kanske även designat både till färg och form. Dessvärre finns det inte många sportfiskebutiker som kan erbjuda sådana beten. Vi på Custombaits erbjuder sportfiskebutiker, distributörer och privatpersoner som beställer från Custombaits att designa sitt drömbete, både till färg och form. Vi tillverkar sedan ert drömbete åt er. Betena som ni designar tillverkar vi framförallt för hand i trä men även i ett specialutvecklat foammaterial och avslutar med 2 till 7 lager lack. Läs mer om hur betena tillverkas under fliken Produktinformation.

Självklart har Custombaits även en egen serie välbeprövade beten som passar både nybörjare och proffs. Dessa beten är utvecklade av sportfiskare i samarbete med Custombaits. Dessa beten är vältestade och vi har valt ut de bästa färgerna och modellerna.

Vi på Custombaits letar ständigt efter nya återförsäljare. Skulle du vilja bli återförsäljare av Custombaits beten? Skicka ett mail till micke@custombaits.se