Buster Jerk Fyra små rätter

Nu finns äntligen dom fabriksmålade Buster Jerk i serien  Fyra Små Rätter I butiken. En serie som täcker alla ljus och vattenförhållanden. Provfiskade efter konstens alla regler under två säsonger. Framtagna i samarbete mellan Custombaits och FishEco!
 
Passa på att köpa din meny finns i limiterad upplaga.
 
Du hittar hela menyn HÄR!
 
 

Kaffesump

Kaffesump, den fösta av dessa skönheter. Färgerna är inspirerade av Pig Shad Baby Brown som visat sig vara riktigt bra allround under flera år. Sumpen var stekhet under vårfisket men funkar som sagt nästan alltid. Imiterar också flera viktiga bytesfiskar såsom tex tånglake och smörbult.

Ärtsoppa

Ärtsoppa, inspirerad av Kaj Steinwerts Illex Dexter Shad i gult men enklare i färgsättningen, en favorit i lite grumligare vatten och när det är riktigt murrigt ljus. Men, den har också levererat galet bra i klart vatten vid dåliga ljusförhållanden. Fick sitt genombrott på Mälaren, bästa färg tre turer på raken….

Blodpudding

Blodpudding, nummer två i serien! Har fiskat ifrån i stort sett allt vid rätt förutsättningar, gäddorna älskar den här när det är soligt, röd/ brun motoroil is the shit, Custombaits hemliga blandning är vad som skapar detta huggmirkakel! Vid ett extra svårfiskat tillfälle blev det 7-1 till Blodpudding och den har redan stått för ett antal räddade fisketurer. – Du å din jäääääävl… Blodpudding!!! Citat Oskar Stenberg Freewater Pictures när han blev grabbigt frånfiskad och med det förnedrad under ett fiske på Eriksberg.

Lingonsylt

Lingonsylt, ett ”signalbete” har även den levererat bra under sämre ljusförhållanden. Rockade i Lycksele och i Blekinge under höstfiske i år. Inspirerad av en rad olika röda beten som ibland kan vara outstanding. Jag har ofta tyckt att dessa inte riktigt löpt linan ut med det röda, mer fött ska det vara! Lingonsylt lyser verkligen i vattnet. Krossade under januarifiske i hårt färgat vatten i Blekinge 2021.